divendres, 22 d’agost del 2014

Sticky rice

Avui ens hem despertat després d'un llarg dormir de 10h aprox. Ho necessitavem. Eren quarts de 9. 

Hem arrivat a l'hospital cap a les 10:30, i hem passat tot el mati allà. Degut a la demanda popular dedicare un post parlant-ne la setmana vinent (probablement dimarts).
Al mitj dia hem anat a menjar a un lloc del barri antic amb en Nico (el noi francès) i en Maru (nickname de'n Satoshi 1, el amic japonès). Hem probat l'sticky rice, que és una mena d'arròs enganxós. L'hem pres amb ceba fregida, patata bullida i trossos de beef. Boníssim, hem acabat ben tips. Tot acompanyat d'un tè vietnamita, del qual esperàvem més. Una bona velada!

Per la tarda hem anat al museu nacional d'historia del Vietnam. Tantejant una mica el sector culte. Edifici preciós per cert.

Després hem fet un tom pel barri antic i em probat che. Es tracta d'un menjar dolç força típic d'aqui... Siguen objectius, no li arriva a la sola de les sabates d'una bona macedonia... Ens ha costat uns bot muoi mil dong (40.000 VND entre els dos).

Al vespre em menjat amb el sèquit nipó a l'apartament i després ens hem fet un tè.
Demà anem a Halong Bay, on passarem la nit a un barco. Estarem off fins diumenge nit. Excited!!

Salut!

El sèquit catalo-nipó
                     
Peça al museu nacional
                 
Menjant amb en Nico i en Maru
         

4 comentaris:

  1. La Catajapo conection sembla que funciona i teniu molt per compartir,,,,,,, detective Conan, Arare, Slumdunk sense oblidar a la familia picachu i totes les seves evolucions. Nois tinc curiositat per saber mes de la vostra feina, perque entenc que apart de menjar feu mes coses oi?' Per moments dubto si estaré llegint un blog culinari, entre rice, noodles i animals varis em teniu desorientada.
    Apali a descansar que demà us espera una nove aventura, Quina enveja. Halong Bay em falta de la llista de llocs a visitar. feu moltes fotos.
    Una Abraçada ben forta

    ResponElimina
  2. Luuuki!!! Ja veig que per allà us va tot de fàbula! Aqui a casa tot segeix igual, bueno, ens hem comprat una piscina olimpica i un Ferrari, però per tot lu demes tot igual ;) jeje. Cada cop que dius en preu amb tants de 0 em quedo flipant, espero que no siguin tans 0 en euros!! Fes moltes fotos del halong bay aquest que es la platja aquella tan maca oi? (una mica d'enveja si que aconseguiràs ferme!) Fes molts amics que aixi TENIM casa per diferents llocs del mon que aixo sempre va be! Que vagin mooolt be els dies que queden, un peto als dos! Marta

    ResponElimina
  3. Ostres quin tip de menjar nois!!! així m´agrada, ens encanten les explicacions dels menús .. casi hi trobem el gust i tot . Be, ciutadans del món, se us saluda desde Cabrera, a pasar-ho be aquest cap de setmana, ja explicareu.... feu fotos ehhhh, mersi guapus per aquessts moments diaris,us trobarem a faltar aquests dos dies... salut i abraçades per tots....esperarem el post de dimarts amb ganes.....
    ......l´antimosquits funciona o qué?????
    Quim i Marta

    ResponElimina
  4. Ouh yeaaah! Veig que ja començeu a tindreo tot per la mà, i que el tema llengua amb l'anglés que teniu i el català-Japo del Sr.Google no és cap problema. A topee! M'agrada veure que no perdeu el temps. Nosaltres ahir vam fer un comando Puigerda (per alló que has comentat) vam fer una escapada amb l'Oski, Jaime i l'Alex; Vam pujar per la mountain fins a un llac (vaig fer un xapuzon) i després al vespre una especie de FM que feien a Puigerda (molt pessima...) i per dormir, després de la recomenació d'un Poli local de dormir a un caixer, vam optar per passar fins Llívia i dormir per les muntanyes d'allà xd, en fí per aquí poc més. Espero que passeu in gran finde i que el disfruteu a topee! i feu fotikoos! Petoons al cul!! Cesc =P

    ResponElimina

Neu

Us escric des de la feina, així que no disposo de gaire temps. Avanço que un dia d'aquests  fare  un  mini reportatge  del lloc on tre...